Digital live-löpning 13 maj

Digital live-löpning 13 maj

Häng med på löpträning med coachen i öronen!

Vid 12 tillfällen kommer du kunna delta i live löpträning i realtid via Zoom

6 Veckor - 2 pass per vecka - 350 kr för alla 12 gånger

13 maj till 20 juni (v 20-25)

Måndag & Torsdag kl.18:00.

Passen är ca 40 min. 

Du kopplar upp dig via länk när det är dags, har telefonen i fickan och hörlurar i öronen, löparkläder och springskor på, och deltar från där du är. Du kan alltså vara med var du än befinner dig, du kan springa på de vägar och stigar du är bekväm med och samtidigt få träna med en av Sveriges bästa löpcoacher. Du kan vara på vilken nivå som helst, nybörjare eller elit, det fina med den digitala formen är att du inte behöver anpassa dig efter en grupp eller andras tempo utan du genomför träningen efter din förmåga med Philip i öronen. Ni kommer vara många som springer på olika ställen samtidigt!

Alla löpare med olika förutsättningar och kondition kan vara med. Du anpassar tempot och ansträngningen efter din förmåga då coachen kommer ange upplägget och det som är "jobbigt" eller "lätt", du får helt enkelt genomföra det efter din ansträngningsnivå. Du behöver inte ha en löparklocka för du kan utgå efter ansträngning, vill du ha en klocka och kan dina pulszoner så kan du använda det.

Philip från KonditionsLabbet är en mycket erfaren coach och arbetar professionellt med löpning i olika former. Du kan läsa mer om honom här.

Köpet inkluderar alla 6 veckor (12 ggr, 2 ggr per vecka) och du får vidare information via en PDF efter köpet.  ------> KÖP HÄR

 VÄLKOMNA!

Back to blog