Svenska medlemmar som vill tävla med licens.

Ska du tävla på lopp som kräver licens? Då har du kommit rätt!

Du måste vara registrerad medlem i en svensk idrottsförening för att tävla på lopp som kräver licens. She Rise Athletic Club är en registrerad svensk idrottsförening och knutna till Riksidrottsförbundet, Svenska Cykelförbundet, Triathlonförbundet och Skidförbundet. För vissa lopp som Vätternrundan, Vasaloppet och Triathlontävlingar kräver de att du är medlem i en idrottsförening och är du medlem hos oss kan du nyttja den tjänsten.

Medlemskapet hos oss är gratis, men eventuella avgifter hos förbunden får du betala själv.

Hur gör du? Registrera dig först hos oss, vilket är gratis. Det gör du i det gröna formuläret för "Medlemskap". Du måste vara medlem för att vi ska kunna handlägga ditt ärende. Du kommer sen att få ett välkomstmail där det finns mer information om hur du ska går vidare. Du kommer behöva maila in ditt fullständiga namn, personnummer och adress till oss så att vi kan registrera dig hos Idrottonline. Detta kan bara de med med svenskt personnummer göra.

-

Är du redan medlem (alla ni som var registrerade som medlemmar via Team PWAC 2023 är redan medlemmar automatiskt) och behöver hjälp med att vi ska hantera något i ditt ärende, maila oss på shericeac@gmail.com och uppge fullständigt namn, adress och personnummer så registrerar vi dig hos IdrottOnline så du kan välja oss i listan på tävlingen du ska delta på.

-

Ska du tävla på lopp och tävlingar som INTE kräver licens men du vill tävla för klubben så behöver du inte göra något mer än att anmäla dig som Medlem i vårt gröna formulär med din mailadress och uppge She Rise Athletic Club som klubbnamn när du anmäler dig till din tävling! De flesta löplopp och simtävlingar, swimrun med flera kräver ingen licens men man brukar kunna fylla i vilken klubb man tävlar för.

Har du frågor hör av dig. Lycka till på din tävling!

Contact form or email sheriseac@gmail.com