BESTÄLL NYA KLUBBKLÄDER

BESTÄLL NYA KLUBBKLÄDER

Beställ vår nya She Rise Collection - Clouds - i färgen Purple som vi designat och tagit fram i samarbete med välrenomerade företaget Bioracer. 

Mellan den 13-16 juni går det att beställa plaggen för leverans i början av augusti. Du följer länken och skapar ett konto hos Bioracer och då öppnas shoppen. 

Det är ej öppet köp eller bytesrätt på beställningsvaror så var noga med att mäta! Kläderna görs specifikt för varje kund. Vi reserverar oss för att vi kan få avboka ordern om det blir för få beställningar per plagg totalt sett. 

LÄNK TILL SHOP

"I en värld där himlen möter jorden och molnen färgas rosa av solnedgångens strålar, föds en ny kollektion som speglar den inre styrkan hos varje kvinna. She Rise Collection är mer än bara en serie av sportkläder; det är en symbol för kraften som finns inom oss alla, en påminnelse om att med din inre styrka kan du resa dig upp från vad som än händer. Det sägs att styrka inte mäts i fysiska prestationer, utan i mötet mellan hjärta och själ. She Rise Collection är skapad med denna filosofi i åtanke, designad för att stödja och inspirera kvinnor att omfamna sin inre kraft.

Så, när du nästa gång möter en utmaning, titta upp mot himlen och kom ihåg att precis som solen alltid reser sig igen, så kan även du stå starkare och mer strålande än någonsin tidigare."

- Din styrka finns inom dig 

I första omgången valt ut några plagg för cykel, triathlon & löpning. Nästa gång vi öppnar upp för beställningar kommer att vara om ca 1 månad. Vi kommer erbjuda flera fönster för shopping och beställning av plagg under året och lägga till olika plagg och färger för varje gång vi öppnar upp så att det passar säsong. 

Kollektionen består i dagsläget av:

- Triathlondräkt med arm, triathlontröja med arm

- Cykeltröja, cykelshorts, bibshorts

- Tränings t-shirt och träningslinne

Passformen och storleken är normal, vill man ha det normal till tajt tar man sin sanna storlek och vill man ha det lite lösare väljer man en storlek större. Måttabell finns i shoppen.

I samarbete med Bioracer

Vi har designat kläder för alla som önskat snygga och funktionella plagg från en leverantör som står för hög kvalitet inom sporter som kräver extra mycket passform och hållbarhet. Bioracer har en lång tradition inom prestations och konditionssporter så vi känner oss trygga med att deras kläder håller vad de lovar och vi har själva testat dem under hårda förhållanden. De har ett mycket stort utbud så vi kommer kunna erbjuda er kläder för alla tillfällen under året. Då vi är noga med att designen är snygg och i enhetlighet med vilka vi är så har vi valt att arbeta med moln i olika färger och konstellationer. Molnen symboliserar den frihet, lätthet och kraft som kvinnan har när hon är stark fri och modig och kan resa sig mot nya äventyr och höjder!

“With over a hundred years of Belgian Cycling History woven into every stitch, it’s our mission to make you faster and bring the same performance products worn by the best athletes in the world to every athlete, every day.” - Bioracer

Back to blog