Webbinar: LÄR DIG ANDAS RÄTT

Webbinar: LÄR DIG ANDAS RÄTT

Lär dig andas rätt!

Optimera din träning och tävling med hjälp av ditt andetag

Vill du lära dig att använda ditt andetag som en extra växel i träning och tävling, och som ett sätt få bättre återhämtning? Ett mer funktionellt vardagsandetag bygger grunden för det. Du hade ett sådant när du var liten, och du kan få det igen. Under en halvtimme får du ett smakprov på vad ett funktionellt vardagsandetag innebär och hur det kan kännas.

Den 17 september kl 20.00- 20.30 har ni möjligheten att kostnadsfritt träffa Frida digitalt och få en introduktion och övning i medveten andning. Du anmäler dig till eventet i vår FB grupp och får en länk till webbinariet. 

Vem är "Andas med Frida"?

- ANDAS med Frida startades 2023 av mig, som heter Frida Moberg. Jag är licensierad andningscoach, yogaledare och Yoga Nidra-lärare.

“På vägen fram till den andra utbrändheten prioriterade jag bort många saker, för att jag inte ansåg mig ha tid för dem, eller ville spara energi. Av bara farten prioriterade jag även bort de saker som ger energi, mina ”må-bra-grejer”. Till exempel yoga och andningsövningar. Det blev en väckarklocka för mig, och såhär i efterhand en av de bästa sakerna som hänt mig.  I rehabiliteringen tillbaka bestämde jag och min familj (då med rätt små barn) oss för att bo utomlands under en hel höst. Det var på den här resan, på vår närmaste strand, medan barnen lekte i strandbrynet i takt med vågorna, som jag började lyssna på vad jag ville innerst inne. Vad jag mår bra av, vad jag tycker är viktigt och vad jag vill ge mer utrymme till: Att skapa mer utrymme för yoga och andningsövningar i mitt liv. Att våga ta steget och utbilda mig till andningscoach.

Att våga vara i livet, med livet och för livet! Det var på den stranden som ANDAS med Frida föddes, även om jag inte såg det då.”

När: 17 sept 2024 kl. 20.00 (30 min ca)

Var: Anmälan sker på FB i ett evenemang

Hur: Länk till mötet delas på FB

Följ Frida på Instagram @andasmedfrida

För kontakt med Frida och individuell coaching gå till www.andasmedfrida.se

 

Back to blog